Які стадії інжиру?

Плоди інжиру в 3 етапи: Вони починаються як фіги розміром з горошину і швидко збільшуються, поки не досягнуть певного розміру. Вони залишатимуться в цьому розмірі цілих 30 днів, поки знову дуже швидко не збільшаться до більшого розміру майже за ніч. 29 березня 2024 р.

Деякі сорти дають один урожай інжиру щороку, тоді як інші дають два. Інжир зазвичай формується на новому стеблі щороку і дозріває через кілька місяців. Більшості фігових дерев потрібно від трьох до п’яти років, щоб почати дозрівати плоди. До цього інжир може утворитися вздовж стебла, де кожен лист прикріплюється, але він не дозріє.

Рівень B США це якість цілих фіг або шматочків інжиру одного сорту або подібних сортів; досить добре дозрілі з не більше ніж 10 відсотками інжиру, який не відповідає вимогам до досить добре дозрілого сушеного інжиру; які є достатньо однаковими за розміром, за винятком стилю I (a), …

Більшість сортів вимагають 90 безморозних днів для повного дозрівання інжиру після його формування на гілках.

Однією з перших ознак того, що ваш інжир дозріває, є зміна його кольору. Молодий, незрілий і незрілий інжир, як правило, маленький і зеленого кольору. Для таких сортів, як Brown Turkey, Chicago Hardy, Celeste та LSU Purple, колір зміниться із зеленого на коричневий або фіолетовий у міру дозрівання плодів.

Вік дерева (або занадто молоде, або занадто старе), занадто багато азоту або занадто багато води є основними причинами того, що дерево не дає плодів.. Коли фігове дерево має занадто багато азоту, це зазвичай трапляється при використанні добрив із занадто високим вмістом азоту.

Оцініть статтю