Коли мова йде про те, з чим їсти гриби, наступне, що спадає на думку, це кашар. це картопляне пюре. Гриби та картопляне пюре – два рецепти, які дуже добре поєднуються! Якщо ви віддаєте перевагу грибам як гарнір або в духовці, ви можете досягти балансу смаку за допомогою практичної запеченої картоплі в запіканці, яку можна приготувати, витративши трохи часу.
Далі пасеровані гриби Томатний суп, Куряча котлета, Салат з тунцем Рекомендується. Так як гриби добре поєднуються практично з усіма соковитими стравами, то антрекот з яловичини, особливо в категорії червоного м'яса, цілком підійде.
Додайте суміш для пасерування, до якої ви додали гриби; Приправте сіллю, чорним перцем і кмином. при високій температурі 3-4 хвилини Трохи обсмаживши, знімаємо з плити. Подавайте гарячим, не чекаючи, і поділіться з близькими.
Гриби чистимо, ретельно промиваємо у великій кількості води і дрібно нарізаємо. Цибулю дрібно шаткують і обсмажують на олії. Перець і помідори також дрібно нарізають і додають до цибулі. Трохи обсмаживши, додають очищені гриби і пасерують близько 10-15 хвилин. більш смажене. Подається гарячим зроблено.
Завантажте його зараз.
- №1 Ідеальне овочеве грибне соте. Tuğba Dimpled Melek. …
- №2 Грибний вершковий суп…
- №3 Гриби з чеддером на плитці (Змусить вас їсти, як ви їсте) …
- №4 Фаршировані гриби (відео) …
- #5 Грибний салат з йогуртом…
- #7 Смажені гриби. …
- #8 Паста з куркою та грибами під смачним соусом. …
- №9 Вирізка зі свіжим чебрецем і вершково-грибним соусом.