Які види глазурі можна використовувати для печива?

Від традиційного масляного крему до помадки, ця колекція з шести глазурей для печива допоможе вам визначити найкращий спосіб прикрасити ваші святкові частування.

  • Домашня масляна глазур. …
  • Консерви або глазур. …
  • Глазур в пакеті або трубці. …
  • Королівська глазур. …
  • глазур для печива. …
  • Помадка.

Антикоролівська глазур є альтернативою традиційній королівській глазурі. Не містить яєчного білка. І на відміну від класичної королівської глазурі, яка швидко застигає та має жорсткішу текстуру, анти-роял застигає, але залишається трохи легшою та пухкішою, що робить її ідеальною для тортів, кексів, брауні та іншої випічки.

так! Ви можете використовувати будь-яку консервовану глазур або навіть приготувати її самостійно (але про це іншим разом). Ви також можете придбати кольорові версії більшості глазурі, що дає вам широкий вибір кольорів для роботи.

Масляний крем, плоский крем, піна, помадка, помадка, королівський крем, глазур та вершковий сир це вісім основних типів глазурі. Щоб дізнатися більше про ці унікальні варіанти глазурі, які ви, можливо, куштували чи ні, продовжуйте читати!

Глазур є найгустішою з цих кондитерських виробів і ідеально підходить для намазування або намазування тортів, кексів і печива. Глазур трохи тонша, ніж глазур його часто поливають або наливають на кавові тістечка, тістечка, пончики та печиво, і зазвичай твердіють, коли висихають.

Оцініть статтю