Які вітаміни містить риб'ячий піт?

Використовуючи рибу як основний інгредієнт, це страва, яка забезпечує омега-3, чия користь для організму є численною. Піт риб можна включити в будь-який вид дієти, оскільки Він низькокалорійний, допомагає подбати про здоров'я таких основних органів, як серце і мозок.

Піт риби забезпечує багато поживних речовин, серед яких найбільш помітною є Омега-3, оскільки вона є важливим союзником імунної системи, оскільки зміцнює її. Крім того, він має вітаміни A, B, D, залізо, цинк, кальцій, серед інших; і він низькокалорійний.

Він має білки високої біологічної цінності або «повноцінні», тобто містять усі незамінні амінокислоти, вітаміни (A і D), мінерали (йод, цинк, селен, фосфор) і жирні кислоти, в основному Омега-3, особливо DHA (докозаенова кислота) і EPA (ейкозапентаєнова кислота).

Бульйон з рибної голови – це набагато більше, ніж просто традиційна страва, Це ніби ін’єкція живлення в мозок, яка оживляє організм і активізує його. Його багатство поживними речовинами, особливо омега-3 жирними кислотами, мінералами та колагеном, робить його потужним союзником для здоров’я мозку.

Користь споживання риби та молюсків для здоров’я», перед представниками промисловості рибальства та аквакультури, підкреслив, що завдяки своїм харчовим властивостям риба та молюски допомагають запобігти хронічним захворюванням, таким як хвороби серця, ожиріння, надмірна вага та діабет, серед інших.

Оцініть статтю