Який хліб Єзекіїля найкорисніший?

Шукаєте вибір здорового хліба, Єзекіїля 4:9 хліб у верхній частині списку. Для цього є багато причин: процес пророщення зерна, травлення, засвоєння поживних речовин, вітамінів і мінералів, а також органічний склад.

Хоча технічно хліб Єзекіїля не містить борошна, він не є безглютеновим продуктом. Люди з целіакією або непереносимістю глютену не слід це їсти.

Хліб Єзекіїля є чудове джерело цинку, вітаміну В6, фолієвої кислоти, кальцію, магнію, заліза тощо. Крім того, проростання зерен руйнує їх антипоживні речовини, крохмаль і глютен. Переклад: Ваше тіло легше перетравлює цей хліб, що дозволяє засвоювати більше поживних речовин.

Ось наші 7 найкращих варіантів корисного, насиченого поживними речовинами хліба.

  1. Пророщене цільне зерно. Пророщений хліб виготовляється з цільного зерна, яке почало проростати під впливом тепла та вологи. …
  2. Закваска. …
  3. 100% цільна пшениця. …
  4. Вівсяний хліб. …
  5. Хліб з льону. …
  6. 100% пророщений житній хліб. …
  7. Здоровий безглютеновий хліб.

Крім того, бродіння закваски збільшує доступність необхідних поживних речовин, таких як вітаміни та мінерали. З іншого боку, хліб «Єзекіїль» виділяється тим, що в ньому використовуються пророщені цільні зерна та бобові, які є багатим джерелом поживних речовин, зокрема клітковини, вітамінів і білка.

Шукаєте вибір здорового хліба, Єзекіїля 4:9 хліб у верхній частині списку. Для цього є багато причин: процес пророщення зерна, травлення, засвоєння поживних речовин, вітамінів і мінералів, а також органічний склад.

Оцініть статтю