Шукаєте вибір здорового хліба, Єзекіїля 4:9 хліб у верхній частині списку. Для цього є багато причин: процес пророщення зерна, травлення, засвоєння поживних речовин, вітамінів і мінералів, а також органічний склад.
Хоча технічно хліб Єзекіїля не містить борошна, він не є безглютеновим продуктом. Люди з целіакією або непереносимістю глютену не слід це їсти.
Хліб Єзекіїля є чудове джерело цинку, вітаміну В6, фолієвої кислоти, кальцію, магнію, заліза тощо. Крім того, проростання зерен руйнує їх антипоживні речовини, крохмаль і глютен. Переклад: Ваше тіло легше перетравлює цей хліб, що дозволяє засвоювати більше поживних речовин.
Ось наші 7 найкращих варіантів корисного, насиченого поживними речовинами хліба.
- Пророщене цільне зерно. Пророщений хліб виготовляється з цільного зерна, яке почало проростати під впливом тепла та вологи. …
- Закваска. …
- 100% цільна пшениця. …
- Вівсяний хліб. …
- Хліб з льону. …
- 100% пророщений житній хліб. …
- Здоровий безглютеновий хліб.
Крім того, бродіння закваски збільшує доступність необхідних поживних речовин, таких як вітаміни та мінерали. З іншого боку, хліб «Єзекіїль» виділяється тим, що в ньому використовуються пророщені цільні зерна та бобові, які є багатим джерелом поживних речовин, зокрема клітковини, вітамінів і білка.
Шукаєте вибір здорового хліба, Єзекіїля 4:9 хліб у верхній частині списку. Для цього є багато причин: процес пророщення зерна, травлення, засвоєння поживних речовин, вітамінів і мінералів, а також органічний склад.