Який кухар готує найкраще різотто?

Безсумнівно, одна з найвідоміших страв різотто різотто по-міланськи. Перший рецепт зі згадкою про страву з’являється в кулінарних книгах, починаючи з 1800-х років.

Техніка приготування різотто полягає в тому повільно та поступово варіть крохмалистий інгредієнт, додаючи рідину невеликими кількостями та помішуючи. Основна мета цієї техніки – витягти крохмаль з основного інгредієнта, щоб надати страві кремову текстуру.

Завжди використовуйте теплий запас. Розігрівання бульйону перед додаванням його до теплого рису витягує більше крохмалю з кожного рисового зерна та допомагає запобігти його переварюванню. Прохолодний бульйон потребує більше часу, щоб розігрітися в каструлі для різотто, і це може призвести до того, що зерно втримається на крохмалі, поки сам рис продовжує варитися.

Різотто по-міланськи Але які найпопулярніші різотто в Італії? Найвідомішим є Різотто по-міланськи, з маслом і шафраном, цибулею і за бажанням яловичим кістковим мозком. Однак у районі Мантуї ми знаходимо гарбузове різотто. Цінний мантуйський гарбуз спочатку готують у духовці, а потім використовують для приготування різотто.');})();(function(){window.jsl.dh('Te64ZvCHCtmqur8PrvmX2QU__44','

Інгредієнти

  • Морепродукти. • 3 хвости омара.
  • Виробляти. • 3/4 склянки зеленого горошку замороженого.
  • Консерви. • 4 склянки курячого бульйону.
  • Макаронні вироби та крупи. • 1 чашка вареного рису Арборіо.
  • Випічка та спеції. • 1 Сіль і перець.
  • Молочна. • 3 ст.л вершкового масла. • 1/2 склянки тертого пармезану.
Оцініть статтю