Який на смак Аям Горенг?

Маринована в пасті каррі з лемонграсу, часником і спеціями, а потім додана в кукурудзяне борошно для покриття надзвичайно скельний і хрусткий, Аям Горенг — малайзійська відповідь на Southern Fried Chicken. Гарячий претендент на звання найкращої смаженої курки у світі! Гострота: дуже легка. 30 липня 2021 р

Потім мариновану курку обсмажують у фритюрі, поки вона не стане хрусткою та золотисто-коричневою. Аям горенг часто подається з рис і гарнір самбал, яка є гострою пастою чилі. Його також можна супроводжувати різноманітними салатами, соліннями або іншими гарнірами для покращення страви.

Вогненна пікантна страва з ніжних шматочків курячої грудки. Настояний на солодкий, гострий і пряний смак.

Індонезійська Аям Горенг є індонезійська та малазійська страва, що складається з смаженої у олії курки у фритюрі. Аям горенг буквально означає «смажена курка» малайською, індонезійською, а також багатьма регіональними мовами Індонезії (наприклад, яванською).');})();(function(){window.jsl.dh('r9-4Zo3pJIulptQP7-mcmQM__32' ,'

Аям, Мелаю та малайське слово для курки, що використовується в назвах страв і курки або пов’язаних з їжею суб’єктів: Ayam Brand, food company. Ayam bumbu rujak, індонезійська традиційна смажена курка. Аям гулай, індонезійська страва з карі. Аям горенг, індонезійська смажена курка.

Аям Горенг, маринований у пасті каррі з лемонграсу, часником і спеціями, доданим у кукурудзяне борошно, щоб зробити покриття надзвичайно жорстким і хрустким, є малайзійською відповіддю на південну смажену курку. Гарячий претендент на звання найкращої смаженої курки у світі! Гострота: Дуже м'який.

Оцініть статтю