Який на смак гарбуз баттернат?

5) Гарбузи баттернат грушоподібної форми з золотисто-коричневою шкіркою і щільною, сухою, солодка на смак м'якоть. 6) Їх назва походить від Чарльза Леггетта, заводчика-аматора з Массачусетсу, США, який описав їх як «гладкі, як масло, солодкі, як горіх».

Масляний гарбуз або кабачок масляний має гладку світло-помаранчево-бежеву шкірку. Його м’якоть більш яскраво-помаранчева, і він відносно солодкий і сухий. Вони відомі своєю подовженою формою з довшою «шиєю», ніж інші сорти гарбуза. Його довга округла форма полегшує різання.

Шкірку можна їсти, тому не потрібно очищати його від шкірки. Просто розділіть його навпіл, видаліть насіння та наріжте шматочками, потім обсмажте та додайте до теплого зимового салату або додайте в каррі, рагу чи супи. Ви також можете обсмажити насіння і їсти їх як закуску або посипати готову страву.

Який смак баттернат сквош? Масляний кабачок має злегка солодкуватий горіховий смак, схожий на смак солодка картопля.

Дослідження показують, що масляний кабачок може допомогти знизити ризик колоректального раку, зокрема. Це може допомогти вашому артеріальному тиску. Масляний кабачок має високий вміст калію, який може допомогти тримати кров’яний тиск у нормі. Контроль артеріального тиску може знизити ризик інсульту та серцевих захворювань.

Гарбуз баттернат (Cucurbita moschata), відомий в Австралії та Новій Зеландії як гарбуз баттернат або грамма, є різновидом зимового кабачка, який росте на виноградній лозі. Має солодкуватий горіховий смак, схожий на смак гарбуза. Він має коричнево-жовту шкірку та помаранчеву м’ясисту м’якоть із відділом насіння на кінці квітки.

Оцініть статтю