Рисове борошно: якщо ви хочете бути особливо авантюрним, замініть борошно для кексів рисовим борошном – це зробить пісочне тісто ще легшим і хрустким. 15 грудня 2014 р.
Я використовував цукровий пісок для цього пісочного печива та замінив трохи борошна кукурудзяний крохмаль, що допомагає нам знову надати ту легку текстуру.
Поради щодо приготування найкращого пісочного печива
- Вибирайте високоякісне вершкове масло. Незалежно від того, яку марку масла ви купуєте, якщо це справжнє масло, ви можете бути впевнені, що воно найкраще. …
- Будьте простими інгредієнтами. …
- Додати смак. …
- Не перевтомлюйтеся. …
- Формове тісто. …
- Охолодіть перед випіканням. …
- Випікати до золотистого кольору. …
- Додайте завершальні штрихи.
Чотири універсальні альтернативи борошну
- Борошно з нуту. Відносно нове для американських домогосподарств борошно з нуту (яке в індійській кухні також називають борошном із бобів гарбанцо або бесан) є, мабуть, одним із моїх улюблених інгредієнтів. …
- Рисове борошно. …
- Мигдальне борошно. …
- Борошно гречане.
Мої 4 найкращі заміни
- Рисове борошно. Традиційний інгредієнт багатьох східних рецептів, рисове борошно не містить глютену і є чудовою альтернативою, яка може бути у вас у шафі. …
- Борошно кіноа. …
- Мигдальне борошно. …
- Бобове борошно.
Найпоширенішими помилками при приготуванні пісочного тіста є надмірна обробка тіста та додавання забагато борошна.