Який перець використовується в каррі?

Загалом зелений перець чилі використовуються. Свіжий дрібно нарізаний. Крім того, порошок червоного чилі також використовується як суха масала. Іноді використовується сушений червоний перець чилі цілком або у вигляді пластівців.Jul 18, 2019

Приготуйте цей стручковий перець каррі з будь-яким болгарським перцем, який у вас є – зелений, червоний або жовтий. Я робив це кілька разів із сумішшю всіх 3-х, тож можу сказати, що воно найкраще на смак! Смак і аромат червоного, зеленого і жовтого болгарського перцю сильно відрізняються від інших. Тому, якщо ви знайдете їх, використовуйте всі 3.

Виходячи з бажаного рівня гостроти, від найвищого до найнижчого, я пропоную вибрати Кайенський перець чилі, тайський зелений перець чилі або перець Серрано; ці перці чилі надають гострого смаку, необхідного для індійської кухні.

Зелений тайський перець чилі з пташиного ока мій хід. Мені подобається дрібно нарізане, щоб завершити каррі, дуже фруктове з великою кількістю свіжого тепла. Для червоного перцю я віддаю перевагу кашмірському порошку чилі для яскравого кольору. Залежно від каррі я можу використовувати пластівці чилі гочугару, які загущатимуть і додадуть текстури.

Гунтур Саннам Чилі, які вирощують у Гунтурі, це місто називають містом чилі в Індії та є домом для найбільшого ринку чилі в країні.

Гостра паприка буде найкращою заміною в плані смаку; він забезпечує чудове тепло з додатковим бонусом у вигляді чудового кольору. Звичайна паприка додасть смаку, але не гостроти. Якщо ви використовуєте стандартну паприку, використовуйте в чотири рази більше необхідної кількості червоного перцю. Завжди можна спробувати і скорегувати.

Оцініть статтю