Інструкції
- Розігрійте олію в каструлі.
- Додайте часник. …
- Додати перець горошком і лавровий лист. …
- Покладіть свинячу грудину в каструлю. …
- Влийте соєвий соус і яловичий бульйон (або воду). …
- Влийте оцет. …
- Спробуйте свій свинячий адобо та вирішіть додати солі, якщо потрібно.
- Перекласти на сервірувальну тарілку.
Адобо — це страва, з якої зазвичай готують м'ясо (курка, свинина або яловичина), мариноване в оцті, соєвому соусі, часнику та інших спеціях. М’ясо вариться повільно, поки воно не стане ніжним і ароматним. Адобо часто подається з рисом і є основною стравою багатьох філіппінських домогосподарств.
Після вливання оцту не розмішуйте оцет у соєвому соусі. Це допомагає спалити кислоту в оцті на дні каструлі. Важливо використовувати правильний оцет. Вкрай важливо використовувати оцет, рекомендований для курячого адобо, оскільки деякі з них дійсно можуть змінити смак.
Залийте збереженим маринадом Adobe і 1/2 склянки води на обсмажену курку, доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і варіть на повільному вогні 20 хвилин. Змішайте кукурудзяний крохмаль і 1 столову ложку води в маленькій мисці, переконавшись, що не залишилося грудочок, потім додайте суміш у сковороду і варіть на повільному вогні протягом 3-5 хвилин для згущення соусу.
Адобо — це не просто рецепт, а техніка приготування. «Adobo» щось означає зваріть його в оцті та ароматизаторах. Мабуть, найкласичніша і популярна інтерпретація adobo — це замочування свинини чи курки в розсолі з оцту, соєвого соусу, горошин перцю, часнику та лаврового листя та тушкування в тому ж маринаді.