Який ром найкращий для випікання торта?

Вибирайте ром за якостями, який відповідає рецептурі. Насичений темний ром для більшого смаку, пряний ром для пряних тонів, світлий золотий ром для більш делікатного призначення. Кокосовий ром, апельсиновий ром, ром з маракуйї, ванільний ром, кавовий ром, наприклад, додадуть вашій страві чудові смаки.

Ми всі знаємо, що ром BACARDÍ є ідеальним міксером для всіх любителів смаку, але чи підходить ром для випічки? Ну і виходить ти можеш взяти свій торт і з'їсти його. З нашим ромовим тістечком BACARDÍ і глазур’ю з ромовим маслом ми піднімаємо смакоту на абсолютно новий рівень – і ми також збираємося дати вам шматочок дійства.

Перше правило рому на кухні – вибрати правильну пляшку. «Витриманий і темний ром ідеально підходять для приготування страв із сильним смаком, таких як тушкована яловичина або свинина, а білий ром часто використовують для приготування морепродуктів або птиці.”, – каже Анхель Роке, шеф-кухар Cuba Libre Restaurant & Rum Bar у Вашингтоні, округ Колумбія.

Наприклад, ром і бурбон віддає горіховий і ванільний смак, який добре поєднується з начинкою для пирогів, сумішшю для тортів і тістом для печива (дуже схоже на екстракт ванілі). З іншого боку, червоне вино, портвейн і бренді додають солодкість, яка чудово поєднується з глазур’ю, шоколадним тортом і пряниками.

Темний ром має тенденцію бути більш ароматним, ніж м’який світлий ром, і додасть більшої складності торту.

Оцініть статтю