Який смак лехона?

Cebu lechon має два основних смаки: оригінально і пікантно. Оригінальний аромат лешон створюється завдяки поєднанню часнику, цибулі, лемонграсу, листя чилі та інших трав і спецій. Начинка не тільки додає апетитного запаху смаженому поросяті, але й надає неймовірного смаку.Jul 2, 2016

Шкірка лехону, червонувато-карамельного кольору від годин, проведених над вугіллям, має смак і текстуру смажені у фритюрі картопляні чіпси зі смаком бекону. Свиняче м’ясо вологе і насичене смаженим смаком. Соковиті смаки змішуються, коли я жую.

Цілі свині повільно смажаться на вертелі на деревному вугіллі протягом кількох годин, і коли майстри, які називаються «lechoneros», готові правильно, м'ясо всередині стає ніжним і соковитим, а шкірка хрусткою, як цукерка, і карамелізується до ідеального оранжево-коричневого блиску.

Соус лешон – це філіппінська приправа, яка готується з печінки, оцту та спецій. Це ідеальне поєднання солодкий, гострий і пікантний смаки, які добре поєднуються з хрусткою свининою та багатьма улюбленими стравами.

Lechon, походить від іспанського слова смажений молочний порося є однією з найпопулярніших страв на Філіппінах. Повільно смажене молочне порося зазвичай фарширують лемонграсом, тамариндом, часником, цибулею та цибулею, а потім смажать на великому бамбуковому рожні на відкритому вогні.

Лехон став невід'ємним символом філіппінець їжа, про яку дехто стверджує, що вона має бути національною стравою замість більш поширеного adobo. Воно справді створило субкультуру.

Оцініть статтю