Яку олію використовувати для смаження тофу?

Олія для смаження: Звичайна рослинна або рапсова олія, арахісова, кукурудзяна, сафлорова або соняшникова олія є хороші варіанти для смаження.3 вересня 2021 р

Якщо ви хочете горіховий смак, вона пропонує спробувати напіврафінована арахісова олія (наприклад, Lion & Globe)або змішування нерафінованої арахісової олії один до одного з нейтральною кулінарною олією. Готуйте тофу на середньому або середньому сильному вогні, обсмажуючи його протягом однієї-двох хвилин з кожного боку.

Рослинна олія та ріпакова олія два популярних типи олії, які використовуються для комерційного смаження у фритюрі через їхню високу температуру димлення. Яке масло краще? Масло каноли часто віддають перевагу через його нейтральний смак, низький вміст насичених жирів і збалансований профіль жирних кислот.

Наріжте тофу зручними для вживання квадратами і посипте ці поверхні борошном. Розігрійте олію для смаження до 180 ℃ (356 F) і покладіть всередину квадратики тофу, смажте у фритюрі 4~5 хвилин до хрусткої скоринки.

З точки зору смаку, тофу дуже злегка приправлений, але в кінці ваша страва буде смачнішою. Я не часто натискаю тофу, щоб злити його для смаження, тому що зціджування або замочування робить трюк. Тип олії для смаження тофу: Рапс чудовий а також рослинна/соєва олія та рафінована арахісова олія.

Зазвичай це було б арахісової олії але поширене і сало. Кунжутне масло використовується в основному як приправа і додається в їжу лише після приготування через низьку температуру копчення.

Оцініть статтю