Яку рибу найкраще смажити у Флориді?

Автентичний мальок флоридської риби починається з риби, виловленої в прибережних водах Флориди. Я використовував червоний окунь тут, але форель, снук і кефаль всі чудові. Збережіть свою дивовижну офшорну рибу для іншого рецепту. 11 березня 2016 р

Вибираючи рибу для смаження у фритюрі, шукайте варіант, який має нейтральний смак і не надто жирну. Як правило, нежирна риба з білим м’ясом і нейтральним смаком найкраще підходять для смаження. Прісноводна риба, така як окунь, форель і сом, є чудовим вибором. Уникайте щільного та жирного тунця, лосося та морського окуня.

Сомик це, мабуть, найкращий варіант для смаження риби. Сом легкодоступний і має м’ясисту пластівчасту консистенцію, яка зберігається під час смаження.

#1: окунь Філе групера часто чудово подається на грилі, запечене або смажене з часником, вершковим маслом, оливковою олією, соком лайма та петрушкою! Як тільки ви спробуєте окунь, ви зрозумієте, чому він популярний; він має легкий, солодкуватий смак, який більше нагадує омарів або крабів, а не рибу, і має великі пластівці.

Ви захочете використовувати більше риби з нейтральним смаком, яка не є надто жирною — підійде більшість видів білої риби. Серед поширених варіантів: тріска, тиляпія, сом, палтус, форель, смугастий окунь, камбала та окунь.

Яка риба найкраща для смаження?

  • Форель: прісноводний фаворит для смаження. …
  • Сом і тілапія: популярні варіанти для хрусткого фінішу. …
  • Місцева панриба: регіональні смаколики для сковороди. …
  • Аляскинська тріска: зірка риби та чіпсів. …
  • Тілапія та зубатка: доступні та готові до смаження. …
  • Уникайте цього: риби, яка менш підходить для смаження.
Оцініть статтю