Отже, які найближчі можливості працевлаштування? Звичайно шеф-кухар; кондитер; метрдотель; офіціант; готувати; кімнатний менеджер; бармен; портьє; екскурсовод; менеджер місця проведення.
Де може працювати шеф-кухар?
- Ресторани, покриття a керівна посада шеф-кухар, sous шеф-кухар або кухонного помічника, оскільки це буде визначено шляхом a інтерв'ю з Робота. …
- Підприємства з виробництва продуктів харчування.
- Кухонна зона a готель.
- Їдальня с a школа.
- Лікарняна кухня.
- Промислові їдальні.
Шеф-кухар дзвонив він має більше обов'язків, ніж інші офіціанти. Його обов’язки можуть відрізнятися залежно від потреб компанії, в якій він працює, але зазвичай включають прийом гостей, координацію персоналу та керування платежами від клієнтів.
- Директор Кейтеринг.
- Бейкер.
- Виробник морозива.
- Морозивниці.
- Посудомийна машина.
- Кафетерій.
- Шеф-кондитер.
- Шеф-піца.
після закінчили школу готель, ви зможете вибрати між різними варіантами з університет:
- харчові науки;
- Туристичні науки;
- Економіка;
- Комунікаційні науки;
- мови;
- Науки, культури та політики гастрономії.
обслуговування обладнання: помічник шеф-кухаря піклується про управління, організацію та очищення слайсерів, обробних дошок і різного посуду, корисного для приготування страв. При наявності навичок може провести і невеликий ремонт.