Яку роботу ви виконуєте після кейтерингу?

Отже, які найближчі можливості працевлаштування? Звичайно шеф-кухар; кондитер; метрдотель; офіціант; готувати; кімнатний менеджер; бармен; портьє; екскурсовод; менеджер місця проведення.

Де може працювати шеф-кухар?

  • Ресторани, покриття a керівна посада шеф-кухар, sous шеф-кухар або кухонного помічника, оскільки це буде визначено шляхом a інтерв'ю з Робота. …
  • Підприємства з виробництва продуктів харчування.
  • Кухонна зона a готель.
  • Їдальня с a школа.
  • Лікарняна кухня.
  • Промислові їдальні.

Шеф-кухар дзвонив він має більше обов'язків, ніж інші офіціанти. Його обов’язки можуть відрізнятися залежно від потреб компанії, в якій він працює, але зазвичай включають прийом гостей, координацію персоналу та керування платежами від клієнтів.

  • Директор Кейтеринг.
  • Бейкер.
  • Виробник морозива.
  • Морозивниці.
  • Посудомийна машина.
  • Кафетерій.
  • Шеф-кондитер.
  • Шеф-піца.

після закінчили школу готель, ви зможете вибрати між різними варіантами з університет:

  • харчові науки;
  • Туристичні науки;
  • Економіка;
  • Комунікаційні науки;
  • мови;
  • Науки, культури та політики гастрономії.

обслуговування обладнання: помічник шеф-кухаря піклується про управління, організацію та очищення слайсерів, обробних дошок і різного посуду, корисного для приготування страв. При наявності навичок може провести і невеликий ремонт.

Оцініть статтю