З чим смакує полента?

Зверху полента з улюбленим начинки з печеної картоплі. Приготуйте поленту з козячим сиром або сиром фета, в’яленими помідорами та свіжим базиліком. Подати середземноморську поленту круглими відкривається в новій вкладці або смажені трюфельними грибами на часниковій поленті відкривається в новій вкладці як закуски для вашої наступної вечірки.

Як м’яка, щойно зварена каша, полента має солодкий кукурудзяний смак і міцну текстуру. Він набуває смаку доданих інгредієнтів, які можуть бути такими ж простими, як і його традиційні партнери, масло та сир. Часто поленту у вигляді каші подають з начинкою пасеровані сезонні овочі, м'ясо та морепродукти.

Поділитися на Pinterest Поленту можна смажити на грилі або запікати можна використовувати як основну страву або як гарнір. Полента має м’який кукурудзяний смак, що робить її хорошою основою для додавання трав, овочів або сиру. Його можна використовувати як гарнір і їсти разом з рибою або іншим м’ясом.

Італія відома тим, що подарувала нам деякі чудові комфортні страви, і полента не є винятком. Родом з Північного регіону, полента мало чим відрізняється від нашого картопляного пюре, велич якого залежить від балансу масла, молока та приправ.

Полента містить багато білка та клітковини, але порівняно з рисом, макаронами чи картоплею, він містить набагато менше калорій і жиру, але все ще є джерелом складних вуглеводів, які дуже необхідні для отримання енергії. Отже, чому б не спробувати поленту для наступного прийому їжі?

Оцініть статтю