З чого готують борошняні коржики?

Це так просто зробити. Ви також можете почати бізнес ІНГРЕДІЄНТИ 4 СТАКНИ М’ЯКОГО БОРОШНА 1 ЧАЙНА ЛОЖКА РОЗРОБНИКА 1 ЧАЙНА ЛОЖКА СОЛІ 1 ЧАЙНА ЛОЖКА МУСКУСТНОГО ГОРІХУ 1/2 СТАККИ МАРГАРИНУ 1/2 ТЕРТОЇ ЦИБУЛИ 3 СТОЛОВИХ ЛОЖОК МОЛОКА 1/4 ДО 1/2 СКЛЯНКИ ВОДИ (ЗАЛЕЖНО ВІД МІКСУ) #fyp #foryourpage #viral #foryou.

З іншого боку, зазвичай готують борошняні коржі тісто з очищеного пшеничного борошна, води, жиру або сала, солі, харчової соди та інших інгредієнтів, які сприяють розвитку глютену. Це дає більш м’яку та міцнішу текстуру (1).

За цим простим рецептом легко приготувати борошняні коржики! Ми вперше мали це під час відпустки на Карибах. Тепер ми віддаємо перевагу їм, ніж купленим у магазині кукурудзяним тортильям. Співробітники тестової кухні Allrecipes — це команда професіоналів кулінарії, які створюють і перевіряють рецепти, використовуючи лише обладнання, яке можна знайти на домашній кухні.

Кукурудзяні коржі виготовлені з кукурудзяного борошна, тому вони, як правило, мають жовтий колір, тоді як коржі з борошна – білі.. Зараз також можна знайти коржі з білої кукурудзи. Кукурудзяні коржі мають більш виразний смак і більш тверду текстуру. На відміну від них борошняні коржі м’якші на смак і м’які.

Використання чіпсів тортилья крупно помеленого свіжого маса або сухого борошна маса що перетворюється на листи тіста, обрізання до потрібного розміру, випікання, охолодження, смаження та приправлення (рис. 2.10). Маса – це кукурудзяне тісто, яке отримують після проходження процесу нікстамалізації (приготування борошна в лужному середовищі).

Оцініть статтю