З чого готують китайський кисло-солодкий суп?

Китайський гострий і кислий суповий бульйон готується з курячого бульйону, який приправлений типовими азіатськими інгредієнтами, такими як соєвий соус, цукор, перець та імбир. Суп трохи згущується за допомогою кукурудзяного крохмалю/кукурудзяного борошна – мені подобається, як глянцевий бульйон покриває інгредієнти, коли ви його зачерпуєте! 25 лютого 2019 р.

Чи корисний кислий гострий курячий суп? Так, домашній гострий і кислий курячий суп може бути дуже корисним, якщо ви контролюєте інгредієнти. Оптимізуйте харчування, мінімізувавши додавання крохмалю, використовуючи нежирний білок і уникаючи додавання цукру.

У середній каструлі з’єднайте ананасовий сік, рисовий оцет, коричневий цукор, кетчуп і соєвий соус і доведіть до кипіння на середньому вогні. Додайте суспензію кукурудзяного крохмалю і варіть до загустіння приблизно 1-2 хвилини. Зніміть з вогню та використовуйте негайно або зберігайте в герметичному контейнері в холодильнику до 2 тижнів.

Кисло-гарячий суп 1. Кисло-гарячий суп. Вічний класичний і вічнозелений китайський суп, як випливає з назви, гострий і гострий гострий суп, що поколює смакові рецептори та тягне за всі струни у вашому серці.');})();(function(){window .jsl.dh('QpO4ZtuhEPKt0PEPkbKlkQM__37','

У каструлю налийте 8 склянок курячий бульйон і приправити білим перцем, цукром, сольовим розчином, світлим соєвим соусом і темним соєвим соусом, а також кунжутною олією. Перемішати і посолити за смаком.

Яєчний суп Серед супів, які зазвичай зустрічаються в меню китайських ресторанів, найкориснішим є яєчний суп. Повністю голодуєш, коли заходиш у китайський ресторан? Замовляйте суп як закуску, а яйця – зверху. «Він справді готується з яєць, тому містить досить багато білка», — каже Лондон.

Оцініть статтю