З чого готують коктейльні тефтелі?

Через те, що вони викликають звикання, ми не можемо чекати вечірок або особливих подій, щоб приготувати ці коктейльні фрикадельки. Замість цього ми регулярно готуємо їх і подаємо на вечерю. З ними смачно подавати рис або рис з цвітної капусти та овочі, приготовані на пару або смажені.

Яловичина, свинина, курка механічно розділена, вода, декстроза, текстурована соєва борошна, концентрат соєвого білка, сухарі (пшеничне борошно, сіль, дріжджі), містить менше 2% від наступного: порошок цибулі, сіль, мальтодекстрин, часниковий порошок , ЯЛОВИЧА ОСНОВА (СМАЖЕНА ЯЛОВИЧИНА, ВКЛЮЧАЮЧИ НАТУРАЛЬНІ ЯЛОВИЧІ СОКИ, СІЛЬ, ГІДРОЛІЗОВАНИЙ СОЄВИЙ ПРОТЕІН, …

Зробіть фрикадельки: перемішайте яловичого фаршу, імбиру, часникового порошку та чорного перцю разом у великій мисці, поки добре не з’єднається. Сформуйте кульки розміром 1 1/2 дюйма. Обсмажте фрикадельки у великій сковороді на середньому сильному вогні до підрум’янення приблизно 10 хвилин.

Ці прості у приготуванні фрикадельки готуються з яловичий і свинячий фарш, посипаний свіжою петрушкою, часником і тертим сиром. Але «секрет» хороших фрикадельок зводиться до їх соковитої, чудової консистенції. І це результат додавання м’яких, просочених молоком сухарів.

Інгредієнти

  • 1 фунт яловичого фаршу.
  • 1 фунт свинячого фаршу.
  • 1 c. панірувальні сухарі.
  • 1/2 c. терта цибуля (приблизно 1 маленька цибулина)
  • 1/2 c. свіжої петрушки. дрібно нарізати.
  • великі яйця.
  • 1 ч.л. кошерної солі.
  • 1/4 чайної ложки чорний перець.
Оцініть статтю