З чого готують соус вонтон?

Зазвичай готують китайський соус для вареників соєвий соус, рисовий оцет, кунжутна олія, імбир, часник, зелена цибуля та сичуаньська олія чилі. Пікантний, гострий, горіховий і пряний смаки створюють збалансований соус.14 листопада 2023 р.

Мій простий рецепт соусу для вареників зроблений з соєвий соус, китайський чорний оцет, кунжутна олія як основа з додатковими інгредієнтами, такими як зелена цибуля, імбир, насіння кунжуту, цукор, пластівці червоного перцю, імбир і олія чилі для розігріву!

Що є Соус Gyoza? Традиційно соус ґьоза складається з половини соєвого соусу та половини оцту, з додатковим перцем чилі. Наша версія додає відтінок кунжутної олії, яка ідеально поєднується з кислинкою оцту та солоної сої. Дуже легко грати з пропорціями та адаптувати їх до власного смаку.

Вонтони виготовляються шляхом розкладання квадратної обгортки (шкіра тіста, зроблена з борошно, яйце, вода і сіль) розкласти в долоні, помістивши невелику кількість начинки в центр і запечатавши вонтон у потрібну форму, стиснувши краї обгортки разом пальцями.

Суп Wonton зазвичай базується в бульйон курячий, або бульйон ресторанний. Наш рецепт передбачає курячий бульйон і воду, приправлену сіллю, олією, рибним соусом, кунжутною олією та білим перцем. Перевірте список інгредієнтів вище, щоб побачити точну кількість. Не забувайте, що ви можете масштабувати рецепт вгору та вниз!

Устричний соус У китайській кулінарії немає спеціального «коричневого соусу». Використовується багато соусів… деякі мають коричневий колір. Устричний соус коричневий, як соус Ша Ча (китайський соус сатай) і соус Хойсін, щоб назвати кілька відомих видів.

Оцініть статтю