З чого найчастіше виготовляють леза професійних ножів?

Висока якість Нержавіюча сталь Лезо з нержавіючої сталі є одним з найпопулярніших для ножів. Він міцний і стійкий до корозії. Існують різні марки та склади нержавіючої сталі.

До 1980-х років виробники столових приладів знайшли рішення, яке поєднує найкращі властивості як вуглецевої, так і нержавіючої сталі. Ця вдосконалена комбінація називається високовуглецевою нержавіючої сталлю. Сьогодні більшість якісних професійних ножів виготовляються з високовуглецева нержавіюча сталь.

нержавіюча сталь з високим вмістом вуглецю Більшість професійних ножів виготовляються з певного типу високовуглецева нержавіюча сталь. Єдина вимога щодо догляду – мити та сушити їх вручну (головним чином для збереження ручки), а також правильно зберігати. Якщо існує стандарт для кухонних ножів, то, ймовірно, це високовуглецева нержавіюча сталь.');})();(function(){window.jsl.dh('Rrq1ZpjbMdazptQPkf3NiQ4__25','

Вуглецева сталь, точніше високовуглецева сталь (0,8% і вище) добре підходить для різання. Високий вміст вуглецю в сталі забезпечує в'язкість, міцність, стійкість до кромки та стійкість до корозії, необхідні для чудового ножа.

Найпоширенішими матеріалами лез є вуглецева сталь, нержавіюча сталь, інструментальна сталь і легована сталь. Менш поширені матеріали для лез включають кобальт і титанові сплави, кераміку, обсидіан і пластик. Твердість сталі зазвичай виражається числом за шкалою Роквелла С (HRC).

420HC. 420HC є кращою сталлю для виробників ножів з усіх 420 сталі. 420HC містить більший вміст вуглецю, що робить сталь твердішою. 420HC — доступна сталь і одна з найбільш стійких до корозії сталей на ринку.

Оцініть статтю