З чого складається Pollo Loco Tostada?

Як зробити Pollo Loco Tostadas. Смачна мексиканська страва, приготована з хрусткі тостади з подрібненою куркою, листям салату, помідорами, авокадо та сальсою.1 березня 2024 р

Тостади виготовляються з запечені або смажені кукурудзяні коржі, які зазвичай шарують смаженою квасолею, сиром, м’ясом і різними начинками, такими як червона або зелена сальса, нарізані кубиками помідори, кінза, авокадо тощо. Їх часто їдять на вечерю, обід або як закуску на вечірках.

Це використовує суміш спецій, цитрусових і часнику. Після маринування його готують на відкритому вогні. Без сумніву, це шалено смачна курка! Приготування курки на грилі надає їй додатковий смак, який не можна порівняти іншим способом.

Куряча грудка є класичним джерелом нежирного білка, а El Pollo Loco дозволяє замовити одну курячу грудку на вогні. Кожен шматочок містить 200 калорій, 8 г загального жиру, 2,5 г насиченого жиру, 0 г вуглеводів, 34 г білка та 820 мг натрію.

Подвійний курячий салат Тостада. Оболонка тостада, наповнена квасолею пінто, рисом, подрібненим сиром, свіжою сальсою піко де галло, стиглим нарізаним вручну авокадо та прохолодною сметаною, все це заправлене подвійною порцією нарізаної на вогні курки. Подається з вершковою заправкою з кінзи.

«Головна відмінність полягає в тому тостада плоска і готується на хрусткій коржику, зазвичай кукурудзяному. Тако, хоча їх можна приготувати в хрусткій кукурудзяній шкаралупі, найчастіше можна побачити м’якими, складеними, з кукурудзяними або борошняними коржами", – каже Джессіка Формікола, шеф-кухар і блогер Savory Experiments.

Оцініть статтю