Жирні вершки – це те саме, що creme de leite?

Так само бразильські кухарі, які намагаються приготувати свої улюблені рецепти з крем де лейте, перебуваючи за межами Бразилії, не знають, що використовувати. в основному, creme de leite – це не що інше, як те, що ми зазвичай знаємо англійською мовою як крем.24 лютого 2011 р

подвійні вершки У Великобританії те, що зазвичай називають "жирними вершками", у Сполучених Штатах відомо як "подвійний крем." Подвійні вершки у Великобританії мають вищий вміст жиру порівняно з однокремими вершками, що робить їх густими та насиченими. Зазвичай вони містять близько 48% жиру, що робить їх придатними для збивання та додання насиченості стравам.');})(); (функція(){window.jsl.dh('n0a5ZsGeO4PhkdUPxNq5oA0__33','

1. загальний. жирні вершки {іменник} leite. збиті вершки {іменник}

Незбиране молоко та легкі вершки є двома компонентами половини на половину, тому це не так вже й далеко від справжньої угоди. використання пів-пів як замінник густих вершків у співвідношенні 1:1. Він також може працювати для надання кремової текстури та смаку соусам, супам і рагу, картопляному пюре, кішам і запіканкам.

crème entière Жирні вершки називають crème liquide, crème fluide або crème entière французькою мовою. Це рідкі розливні креми, які можна придбати в супермаркетах. (Пам’ятайте, що Entière повножирний, а Légère – нежирний, який містить загусники та не збивається.)');})();(function(){window.jsl.dh('n0a5ZsGeO4PhkdUPxNq5oA0__46','

Важкі вершки, також відомі як густі вершки для збивання, є густа частина молока, яка піднімається до верху через високу жирність. Маючи приблизно 36-40% жирності, він має один із найвищих показників жирності в порівнянні з іншими молочними продуктами. Вершки збиваються на ближньому, але легшому місці, приблизно з 30% молочного жиру.

Оцініть статтю