Звідки соєвий соус?

Кішу Юаса є батьківщиною соєвого соусу, цього неодмінного компонента японської кухні. Історія соєвого соусу починається з 1254 року, коли дзен-священик Какушин (1207-1298) повернувся до Японії з Китаю з рецептом кінзандзі місо, різновиду місо, виготовленого шляхом ферментації з літніми овочами.

КОРЕНІ СОЄВОГО СОУСУ В КИТАЙ Це почалося з маринування сировини в солі для її збереження, і були різновиди на основі фруктів, овочів, морських водоростей тощо, на м’ясі та рибі, лише на м’ясі та на зерні.

‌Соєвий соус – популярна їжа, яка використовується як кулінарний інгредієнт і приправа. ‌Соєвий соус відомий як шою та соєвий соус. Він виготовлений із соєвих бобів, пшениці, солі та ферменту.

Соєвий соус (іноді його називають соєвим соусом британською англійською) — це рідка приправа Китайське походження, традиційно виготовлений із ферментованої пасти із соєвих бобів, смаженого зерна, розсолу та цвілі Aspergillus oryzae або Aspergillus sojae.

соєвий соус, традиційна рідка приправа Східної та Південно-Східної Азії, виготовлена ​​з ферментованих соєвих бобів, пшениці, дріжджів і солі, яка поширена в традиційна китайська, японська, корейська, малазійська та індонезійська кухні, серед інших. Соєвий соус має довгу історію.

У 2015 році після потужної місячної кампанії PETA, яка включала понад 100 000 електронних листів і численні критичні публікації в соціальних мережах, гострі історії в ЗМІ та швидкі телефонні дзвінки до офісів компанії в США, Компанія Kikkoman припинила свою багаторічну практику примусового годування мишей, кроликів та інших тварин соєвим соусом і

Оцініть статтю